tiistai 1. toukokuuta 2012

VaPPua

Semmone vappu! Suunnitelmanahan oli mennä eka Kipalle suoraan töistä alotteleen, ja siitä grillaan Lauran ja Simon pihaan. Kipalla oltii, mut lähettiinki Kipan ja Santin kanssa kaupunkiin. Sen jälkeen oli tarkotus mennä grillaileen, mut onneks lähin kaupunkiin, koska ei siellä grillattukkaa enää ees ku lähettii kaupunkiin. EN SAANUT GRILLIMAKKARAA! Oon aika musertunu. Onneks autto vähä ku paistoin pannulla aamupalaks pari pippurijuustoo. Ja tuolla kaupungilla muistin taas miksen tykkää siellä käydä. Plus mitkä jonot jossain Hesessä! Anyhow, kotona olin jo mukavasti ennen puoltayötä, ja ylös nousinkin jo ennen ysiä tänään.

Ilma on tänäänkin mitä hienoin, vähän vaa tuulee. Aamulenkki on ny käytä Nallen ja Matin kanssa ja Jopo Joppenderi haettu kotiin Kipan pihasta. Ja tänään onkin luvassa munkkien paistoo Emmin kanssa! Wuuhuu. Huomennakin on vapaa, pitäsköhä sitä tänäänkin vähän siideröidä.... : D

Huomenna onkin sitten Tupperit! Kivasti unohdin itsekin, olin jo menossa Pilatekseen, mutta kai mun pitäs olla paikalla omilla kutsuilla. : D Täytys siivota viimestää huomenna tää lukaali. Ja hommata jotain mössöö tarjottavaks.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti