maanantai 2. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet.

Se ois sitte taas aika keskittyä kehittämään omaa ruokavaliota paremmaksi ja lisäämään liikuntaa, kuten joka vuoden alussa. Luulisi jo pikku hiljaa onnistuvan, ohan tätä yritetty niin monta kertaa! Ollaan käyty parina aamuna Nallen kaa hölkkäämässä, toivottavasti se nyt jatkuis vähän kauemmin ku pari päivää! On vaan niin vaikee lähtee mihkää ryhmäliikuntaan ennen iltavuoroo ja todennäkösesti yksin, mut jotain on tehtävä.

Vuoden vaihde on ollut aikamoinen. Surullinen, stressaava, toiveikas, hyviä- ja huonoja uutisia, aikamoista vuoristorataa. Aatto meni mukavasti hyvien ystävien seurassa paikallisessa. Viikon verran on vielä aikaa ottaa rauhassa, sitten alkaakin koulu ja uusi vuosi pamahtaa kunnolla käyntiin.

Mini 1.1.2012 <3


Tässä vuodessa odotan eniten huhtikuista Unkarin matkaa. Toki ennen sitä on myös varmasti mainio LMFAO:n keikka. Kevät menee varmaan nopeasti, kun on jotain odotettavaa. Sitten onkin jo kesä, joka toivottavasti sekin on festareiden ja keikkojen täyteinen!

Toivottavasti seuraavat kuukaudet ei oo kauheen kylmiä!

Uudesta vuodesta toivoisin, että tekisin enemmän luovia juttuja. Tai että tekisin edes jotain! Jotenkin vaan ei aika tunnu riittävän tai sitten ei vaan kiinnosta tehä mitään (=laiska). Kun sillä lailla ajattelee, niin vaikuttaa vaan vähän ykstoikkoselta, kun elämä koostuu pitkälti vaan työstä, koulusta, facebookista ja siivoomisesta. Ja tietty kavereista, niitäkin jaksaa vaan nähä harmillisen vähän. Työt kun on illalla, niin aika lailla jää vapaapäivien varaan sosiaalinen elämä. Ja sillon tekis mieli vaan nukkua. No, kai se on tää talvi. Kesää odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti