maanantai 19. syyskuuta 2011

Helepottaa!

Huhhuh, eilen tuli kaamee stressi kouluhommista. Näyttökansiota pukkaa ja siihe vielä päälle ympäristövastaavan pesti. -.-

Mut äske sain tehtyä melkein kokonaa tekstiosuuden kansioon, enää puuttuu pari lappusta ja valokuvat ja toki tulostus ja tekstin asettelu ja semmone hienosäätö. Mut aikaakin on vielä melkein pari kuukautta.

Ympäristövastaavajutuilla taas on vähän kiireempi, 12.10 on meiän kaupassa katsastus ja siihen mennessä mun pitäs tietää yhtä sun toista...

Ja torstaina on tuomiopäivä. Meille tulee uudet kassajärjestelmät. Kosketusnäytöt. Voi morjes, oon siellä Paakun kaa iha päät pyörällä. Alkuun varmasti outoo, mut eiköhän se loppujen lopuks oo iha simppeli.

Huomenna vapaa! <3 12 on parturi, ja sit nään ehkä Veraa jos se on tervehtyny sen verran. Huomenna täytyy varmaa vääntää yks ruotsin tehtävä, sit oon tehny kaiken taas vähäks aikaa.

Ja lihominen vaa jatkuu. Oon ny koittanu syödä terveellisemmin. Liikuntaa vaa pitäs lisätä, mut ei oikee viime päivinä oo tullu lähettyy kauheen pitkälle lenkille. Kurkku ollu kipee ja muutenki jotenki jumi olo. Zumbasin lauantaina ja kävin pikku hölkällä, mut oli niiin vetämätön olo et olikohan siitäkää mitää hyötyä. : D Huomenna vois herätä aiemmin ja käydä Nallen kaa lenkillä. Ärsyttää vaa tää semiflunssa ku vie kaikki voimat.

En pidä itteeni mitenkää lihavana, mut haluan puuttua tähä ny heti, enkä sitte ku on paljon vaikeempaa. : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti