lauantai 3. elokuuta 2013

Lomahuolia.

Eilen olin innoissani loman alkamisesta ja tulevista hääjuhlista. Vielä yhden työpäivän kun jaksaa, niin sitten saa ottaa rennosti (tai miten rennosti nyt ennen juhlia voi ottaa). Yeah right.

Löysin eilen Nallelta jälleen nisäkasvaimen. 1,5 vuotta sitten Nallelta poistettiin kaksi nisäkasvainta. Soitto eläinlääkäriin ja aika saatiin maanantaille. Todennäkösesti leikkaus on aika pian, ja toivottavasti ottavat samalla Nallen kaksi hammasta pois, jotka pitäisi leikata syyskuussa. Aika vähän aikaa edellisestä nukutuksesta, mutta luulen etteivät ala odottelemaan kasvaimen kanssa.

Maanantaina siis selviää juhlien kohtalo. Jos ja todennäkösesti kyllä Nallen leikkaus on tässä kuussa, niin joudutaan jättämään vuokrakalusteet pois (lisäpöydät, kylmätynnyri, kahvikupit). Pöytäliinoja ainakin vähentämään. Ja kakut tekisin sitten itte.

Pääasia kuitenkin, että saadaan Nalle kuntoon. Maanantaina selviää asiat kaiken suhteen, odottaminen on raastavaa. Onneks ei sentään oo töitä, viime aikoina ollu voimat aika vähissä kaiken takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti